Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Панкєєв, С.П. | |
dc.date.accessioned | 2021-12-05T11:55:33Z | |
dc.date.available | 2021-12-05T11:55:33Z | |
dc.date.issued | 2021-10-21 | |
dc.identifier.citation | Панкєєв, С.П. Екологічні напрями виробництва та кулінарні властивості мармурової яловичини // Матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції «Екологічні проблеми навколишнього середовища та раціонального природокористування в контексті сталого розвитку» до дня пам’яті доктора сільськогосподарських наук, професора Пилипенка Юрія Володимировича 21-22 жовтня 2021 року, м. Херсон. – С.201-203. | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7293 | |
dc.description.abstract | Мармурова яловичина - це особливий продукт, що відрізняється наявністю безліччю жирових прошарків, які роблять м’ясо дуже соковитим і ніжним. Виглядає вирізка незвично – рожевий колір пронизаний білими розводами, що і формує мармуровість м’яса. Під час приготування жирові прошарки розтоплюються, наповнюючи блюдо соком, за рахунок чого воно набуває неповторну м’якість і аромат. Найдорожче м’ясо – те, в якому максимальна кількість таких прошарків. Загальноприйнята в світі технологія вирощування та відгодовування худоби для отримання мармурового м’яса – це фідлоти, що представляють собою майданчики для відгодівлі висококалорійним кормом протягом як мінімум 4-5 місяців до забою. Первісне час росту тварини припадає на вільний випас. Породу бичків Kobe випоюють молоком до піврічного віку, після переводять на пасовище, де вони ростуть практично без втручання людини на вільному випасі. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | екологічні напрями | ru |
dc.subject | спеціалізоване мясне скотарство | ru |
dc.subject | мармурова яловичина | ru |
dc.subject | кобе | ru |
dc.subject | кебі-біф | ru |
dc.subject | мясні продукти | ru |
dc.subject | дозрівання | ru |
dc.subject | культурні пасовища | ru |
dc.subject | стейк | ru |
dc.subject | прошарки мязів | ru |
dc.subject | вібромасаж мязів | ru |
dc.subject | культура споживання | ru |
dc.title | Екологічні напрями виробництва та кулінарні властивості мармурової яловичини | ru |
dc.type | Other | ru |