Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Левченко, М.В. | |
dc.contributor.author | Коробченко, А.О. | |
dc.date.accessioned | 2021-12-02T09:23:57Z | |
dc.date.available | 2021-12-02T09:23:57Z | |
dc.date.issued | 2021-09-25 | |
dc.identifier.citation | Коробченко А.О., Левченко М.В. Післязабійна оцінка туш великої рогатої худоби. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах Євроінтеграції, матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 23 вересня 2021 р. Херсон, 2021. С.247-251. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7246 | |
dc.description.abstract | Оцінку м’ясної продуктивності великої рогатої худоби проводять як за життя тварини, так і після їх забою. Після забою одержують тушу, жирсирець, субпродукти, ендокринно-ферментну сировину і шкуру. Найбільш об’єктивну оцінку м’ясної продуктивності тварини, за кількістю і якістю отриманого м'яса, можна зробити лише після забою. Для цього використовують основні показники, такі, як маса туші, забійна маса, забійний вихід, морфологічний, сортовий і хімічний склад туші, смакові якості та калорійність м’яса. | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | м’ясна продуктивність | |
dc.subject | забій великої рогатої худоби | |
dc.title | ПІСЛЯЗАБІЙНА ОЦІНКА ТУШ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ | ru |
dc.type | Article |