Репозиторий Dspace

ПІСЛЯЗАБІЙНА ОЦІНКА ТУШ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Левченко, М.В.
dc.contributor.author Коробченко, А.О.
dc.date.accessioned 2021-12-02T09:23:57Z
dc.date.available 2021-12-02T09:23:57Z
dc.date.issued 2021-09-25
dc.identifier.citation Коробченко А.О., Левченко М.В. Післязабійна оцінка туш великої рогатої худоби. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах Євроінтеграції, матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 23 вересня 2021 р. Херсон, 2021. С.247-251. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7246
dc.description.abstract Оцінку м’ясної продуктивності великої рогатої худоби проводять як за життя тварини, так і після їх забою. Після забою одержують тушу, жирсирець, субпродукти, ендокринно-ферментну сировину і шкуру. Найбільш об’єктивну оцінку м’ясної продуктивності тварини, за кількістю і якістю отриманого м'яса, можна зробити лише після забою. Для цього використовують основні показники, такі, як маса туші, забійна маса, забійний вихід, морфологічний, сортовий і хімічний склад туші, смакові якості та калорійність м’яса. ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject м’ясна продуктивність
dc.subject забій великої рогатої худоби
dc.title ПІСЛЯЗАБІЙНА ОЦІНКА ТУШ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ ru
dc.type Article


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись