DSpace Repository

ПІСЛЯЗАБІЙНА ОЦІНКА ТУШ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ

Show simple item record

dc.contributor.author Левченко, М.В.
dc.contributor.author Коробченко, А.О.
dc.date.accessioned 2021-12-02T09:23:57Z
dc.date.available 2021-12-02T09:23:57Z
dc.date.issued 2021-09-25
dc.identifier.citation Коробченко А.О., Левченко М.В. Післязабійна оцінка туш великої рогатої худоби. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах Євроінтеграції, матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 23 вересня 2021 р. Херсон, 2021. С.247-251. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7246
dc.description.abstract Оцінку м’ясної продуктивності великої рогатої худоби проводять як за життя тварини, так і після їх забою. Після забою одержують тушу, жирсирець, субпродукти, ендокринно-ферментну сировину і шкуру. Найбільш об’єктивну оцінку м’ясної продуктивності тварини, за кількістю і якістю отриманого м'яса, можна зробити лише після забою. Для цього використовують основні показники, такі, як маса туші, забійна маса, забійний вихід, морфологічний, сортовий і хімічний склад туші, смакові якості та калорійність м’яса. ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject м’ясна продуктивність
dc.subject забій великої рогатої худоби
dc.title ПІСЛЯЗАБІЙНА ОЦІНКА ТУШ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ ru
dc.type Article


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account