dc.contributor.author |
Левченко, М.В. |
|
dc.contributor.author |
Коробченко, А.О. |
|
dc.date.accessioned |
2021-12-02T09:23:57Z |
|
dc.date.available |
2021-12-02T09:23:57Z |
|
dc.date.issued |
2021-09-25 |
|
dc.identifier.citation |
Коробченко А.О., Левченко М.В. Післязабійна оцінка туш великої рогатої худоби. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах Євроінтеграції, матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 23 вересня 2021 р. Херсон, 2021. С.247-251. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/7246 |
|
dc.description.abstract |
Оцінку м’ясної продуктивності великої рогатої худоби проводять як
за життя тварини, так і після їх забою. Після забою одержують тушу, жирсирець, субпродукти, ендокринно-ферментну сировину і шкуру. Найбільш
об’єктивну оцінку м’ясної продуктивності тварини, за кількістю і якістю
отриманого м'яса, можна зробити лише після забою. Для цього
використовують основні показники, такі, як маса туші, забійна маса,
забійний вихід, морфологічний, сортовий і хімічний склад туші, смакові
якості та калорійність м’яса. |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
м’ясна продуктивність |
|
dc.subject |
забій великої рогатої худоби |
|
dc.title |
ПІСЛЯЗАБІЙНА ОЦІНКА ТУШ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ |
ru |
dc.type |
Article |
|