Репозиторий Dspace

ОСОБЛИВОСТІ ТЕПЛОВОЇ ОБРОБКИ КОРМІВ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Левченко, М.В.
dc.contributor.author Проценко, С.В.
dc.date.accessioned 2021-12-02T09:09:36Z
dc.date.available 2021-12-02T09:09:36Z
dc.date.issued 2021-09-23
dc.identifier.citation Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7245
dc.description.abstract Екструдування є одним із найбільш ефективних і використовуваних в комбікормовій промисловості способів обробітку зерна. При обробітку зернофуражу таким способом протікає два безперервних процеси. ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject екструдування ru
dc.subject екструдоване зерно
dc.title ОСОБЛИВОСТІ ТЕПЛОВОЇ ОБРОБКИ КОРМІВ ru
dc.type Article


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись