dc.contributor.author |
Аверчев, О. В. |
|
dc.contributor.author |
Воєвода, Н. В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-02-21T13:36:24Z |
|
dc.date.available |
2020-02-21T13:36:24Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Аверчев, О. В. Перспективи створення нових видів органічних консервів із гарбуза великоплідного [Текст] / О. В. Аверчев, Н. В. Воєвода // Аграрна політика Європейського Союзу: виклики та перспективи : монографія / Житомирський національний агроекологічний університет. - К. : Центр учбової літератури, 2019. - С. 411-421. - ISBN 978-611-01-1467-7 |
ru |
dc.identifier.isbn |
978-611-01-1467-7 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/721 |
|
dc.description.abstract |
Досліджувалась можливість створення на основі м'якоті органічного великоплідного гарбуза, шляхом додавання екологічних складових, що мають оздоровчі властивості повноцінного функціонального харчового продукту - овочевмх консервів. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Центр учбової літератури |
ru |
dc.subject |
Кафедра землеробства |
ru |
dc.title |
Перспективи створення нових видів органічних консервів із гарбуза великоплідного |
ru |
dc.type |
Article |
ru |