Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Аверчев, О. В. | |
dc.contributor.author | Воєвода, Н. В. | |
dc.date.accessioned | 2020-02-21T13:36:24Z | |
dc.date.available | 2020-02-21T13:36:24Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Аверчев, О. В. Перспективи створення нових видів органічних консервів із гарбуза великоплідного [Текст] / О. В. Аверчев, Н. В. Воєвода // Аграрна політика Європейського Союзу: виклики та перспективи : монографія / Житомирський національний агроекологічний університет. - К. : Центр учбової літератури, 2019. - С. 411-421. - ISBN 978-611-01-1467-7 | ru |
dc.identifier.isbn | 978-611-01-1467-7 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/721 | |
dc.description.abstract | Досліджувалась можливість створення на основі м'якоті органічного великоплідного гарбуза, шляхом додавання екологічних складових, що мають оздоровчі властивості повноцінного функціонального харчового продукту - овочевмх консервів. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Центр учбової літератури | ru |
dc.subject | Кафедра землеробства | ru |
dc.title | Перспективи створення нових видів органічних консервів із гарбуза великоплідного | ru |
dc.type | Article | ru |