00 DSpace/Manakin Repository

Перспективи створення нових видів органічних консервів із гарбуза великоплідного

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Аверчев, О. В.
dc.contributor.author Воєвода, Н. В.
dc.date.accessioned 2020-02-21T13:36:24Z
dc.date.available 2020-02-21T13:36:24Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Аверчев, О. В. Перспективи створення нових видів органічних консервів із гарбуза великоплідного [Текст] / О. В. Аверчев, Н. В. Воєвода // Аграрна політика Європейського Союзу: виклики та перспективи : монографія / Житомирський національний агроекологічний університет. - К. : Центр учбової літератури, 2019. - С. 411-421. - ISBN 978-611-01-1467-7 ru
dc.identifier.isbn 978-611-01-1467-7
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/721
dc.description.abstract Досліджувалась можливість створення на основі м'якоті органічного великоплідного гарбуза, шляхом додавання екологічних складових, що мають оздоровчі властивості повноцінного функціонального харчового продукту - овочевмх консервів. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Центр учбової літератури ru
dc.subject Кафедра землеробства ru
dc.title Перспективи створення нових видів органічних консервів із гарбуза великоплідного ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу