Репозиторий Dspace

Перспективи створення нових видів органічних консервів із гарбуза великоплідного

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Аверчев, О. В.
dc.contributor.author Воєвода, Н. В.
dc.date.accessioned 2020-02-21T13:36:24Z
dc.date.available 2020-02-21T13:36:24Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Аверчев, О. В. Перспективи створення нових видів органічних консервів із гарбуза великоплідного [Текст] / О. В. Аверчев, Н. В. Воєвода // Аграрна політика Європейського Союзу: виклики та перспективи : монографія / Житомирський національний агроекологічний університет. - К. : Центр учбової літератури, 2019. - С. 411-421. - ISBN 978-611-01-1467-7 ru
dc.identifier.isbn 978-611-01-1467-7
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/721
dc.description.abstract Досліджувалась можливість створення на основі м'якоті органічного великоплідного гарбуза, шляхом додавання екологічних складових, що мають оздоровчі властивості повноцінного функціонального харчового продукту - овочевмх консервів. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Центр учбової літератури ru
dc.subject Кафедра землеробства ru
dc.title Перспективи створення нових видів органічних консервів із гарбуза великоплідного ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись