Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Бойко, Людмила | |
dc.date.accessioned | 2021-11-11T14:51:12Z | |
dc.date.available | 2021-11-11T14:51:12Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Бойко Л.О. Підприємництво у сфері готельно-ресторанного бізнесу. Застосування маркетингових технологій управління туристичними підприємствами в умовах сучасного бізнес-середовища: Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Херсон, 19 жовтня 2018 року). – Херсон: ХНТУ. – 2018. С.12-14. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7133 | |
dc.description.abstract | У сучасних умовах постійно зростає інтерес до індустрії гостинності, зокрема до готельно-ресторанного бізнесу. Готельно-ресторанний бізнес є важливою складовою сфери послуг, що пов’язаний з господарською діяльністю спеціалізованих підприємств, які пропонують на комерційній основі власні послуги для розміщення та харчування клієнтів. Впровадження передових організаційно-управлінських технологій у готельно-ресторанному бізнесі зумовлює перегляд теоретичних основ діяльності підприємств з метою ефективного їх функціонування. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсон: ХНТУ | ru |
dc.subject | підприємництво | ru |
dc.subject | готельно-ресторанна сфера | ru |
dc.title | Підприємництво у сфері готельно-ресторанного бізнесу | ru |
dc.type | Thesis | ru |