Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Бойко, Людмила | |
dc.contributor.author | Калякіна, А. В. | |
dc.date.accessioned | 2021-10-25T18:03:13Z | |
dc.date.available | 2021-10-25T18:03:13Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Бойко Л.О., Калякіна А.В. Виробництво олійного гарбуза - вигідний бізнес в аграрній галузі. Тенденції та перспективи розвитку менеджменту в умовах глобальних викликів: матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф. (28 травня 2021 р., м. Херсон) / за ред. Н.В. Кириченко, Н.Д. Худік та ін. – Херсон: Книжкове видавництво ФОП Вишемирський В.С., 2021. С. 253-256. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7080 | |
dc.description.abstract | Гарбуз користується заслуженою популярністю на всіх континентах, він став домашньою ягодою близько семи тисяч років тому. Насіння саме такого поважного віку було виявлено в Мексиці. Зараз відомо більше 200 їстівних сортів цієї рослини (з 800). Найбільші виробники гарбуза - США, Мексика, Індія, Китай. Не менш популярний він і в Європі, де деякі його сорти були відомі задовго до відкриття Америки. Гарбуз - невід'ємна частина української культури, традицій і, звичайно, кухні. У нас ним нікого не здивуєш, тому акцент робиться на якість плодів, від якого залежать корисність і смакові характеристики кінцевого продукту. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | олійний гарбуз | ru |
dc.subject | вирощування гарбузів | ru |
dc.title | Виробництво олійного гарбуза - вигідний бізнес в аграрній галузі | ru |
dc.type | Thesis | ru |