Репозиторий Dspace

ОСОБЛИВОСТІ ВИГОТОВЛЕННЯ М’ЯКИХ СИРІВ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Шишман, В.В.
dc.contributor.author Пелих, В.Г.
dc.date.accessioned 2021-10-23T06:20:43Z
dc.date.available 2021-10-23T06:20:43Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Шишман В. В., Пелих В. Г. Особливості виготовлення м’яких сирів. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах Євроінтеграції: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Херсон, 23 вересня 2021 р.). Херсон, 2021. С. 296-299. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7076
dc.description.abstract У багатьох країнах розповсюджено виробництво м’яких сирів, частка випуску яких складає до 40% від загального обсягу. Це пояснюється тим, що порівняно з твердими сирами, виробництво м’яких менш трудомістке та не потребує спеціальних приміщень і обладнання для пресування та визрівання. В Україні така продукція виготовляється за ДСТУ 4395:2005.
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет
dc.subject сир ru
dc.subject адигейський сир ru
dc.subject молоко ru
dc.title ОСОБЛИВОСТІ ВИГОТОВЛЕННЯ М’ЯКИХ СИРІВ ru
dc.type Article


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись