Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Шишман, В.В. | |
dc.contributor.author | Пелих, В.Г. | |
dc.date.accessioned | 2021-10-23T06:20:43Z | |
dc.date.available | 2021-10-23T06:20:43Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Шишман В. В., Пелих В. Г. Особливості виготовлення м’яких сирів. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах Євроінтеграції: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Херсон, 23 вересня 2021 р.). Херсон, 2021. С. 296-299. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7076 | |
dc.description.abstract | У багатьох країнах розповсюджено виробництво м’яких сирів, частка випуску яких складає до 40% від загального обсягу. Це пояснюється тим, що порівняно з твердими сирами, виробництво м’яких менш трудомістке та не потребує спеціальних приміщень і обладнання для пресування та визрівання. В Україні така продукція виготовляється за ДСТУ 4395:2005. | |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | |
dc.subject | сир | ru |
dc.subject | адигейський сир | ru |
dc.subject | молоко | ru |
dc.title | ОСОБЛИВОСТІ ВИГОТОВЛЕННЯ М’ЯКИХ СИРІВ | ru |
dc.type | Article |