dc.contributor.author |
Трибух, Ю.В. |
|
dc.date.accessioned |
2021-10-05T11:28:46Z |
|
dc.date.available |
2021-10-05T11:28:46Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Трибух Ю.В. Оптимізація технології замороженої продукції функціонального призначення в умовах виробництва фізичної особи підприємця Маркова Н.В. м. Херсон: кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю 181 «Харчові технології» / Ю. В. Трибух; наук. керівник к.т.н., доцент О. В. Дзюндзя; Міністерство освіти і науки України, ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», Каф. інженерії харчового виробництва. - Херсон, 2020. – 96 с. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/7020 |
|
dc.description.abstract |
У роботі науково обґрунтовано використання харчових порошків з
баклажану і топінамбуру для технології млинцевих напівфабрикатів з мясним
фаршем. Наведені результати використання функціональних інгредієнтів, що
сприяють зниженню енергетичної та підвищенню біологічної цінності.
Вперше доведено ефективність використання порошків з баклажану та
топінамбуру для регулювання функціонально-технологічних властивостей
млинців ( оболонка і фарш). Комплексна оцінка показників якості дозволила
встановити перспективність та використання функціональних інгредієнтів та
безпечність розробленої продукції. |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.subject |
млинці |
ru |
dc.subject |
напівфабрикат |
|
dc.subject |
харчовий порошок |
|
dc.subject |
баклажан |
|
dc.subject |
топінамбур |
|
dc.subject |
харчова цінність |
|
dc.subject |
біологічна цінність |
|
dc.subject |
181 «Харчові технології» |
|
dc.title |
Оптимізація технології замороженої продукції функціонального призначення в умовах виробництва фізичної особи підприємця Маркова Н. В. м. Херсон |
ru |
dc.title.alternative |
Optimization of the technology of the frozen products of functional purpose in the conditions of production of the physical person of the entrepreneur Markova NV m. Kherson |
ru |
dc.type |
Other |
ru |