DSpace Repository

Оптимізація технології виробництва вин за рахунок використання винограду «Мускат білий» в умовах Фермерського (селянського) господарства «Курінь» м. Херсон.

Show simple item record

dc.contributor.author Панасенко, М. М.
dc.date.accessioned 2021-09-14T13:07:07Z
dc.date.available 2021-09-14T13:07:07Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Панасенко М.М. Оптимізація технології виробництва вин за рахунок використання винограду «Мускат білий» в умовах Фермерського (селянського) господарства «Курінь» м. Херсон: кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю 181 «Харчові технології» / М. М. Панасенко; наук. керівник к.т.н., ст. викладач Н. В. Воєвода;, ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет». - Херсон, 2020. – 91 с.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6862
dc.description.abstract У роботі розглядається можливість виробництва марочного білого лікерного вина з винограду Мускат білий в умовах Фермерського (селянського) господарства «Курінь» м. Херсон. Проведено порівняльний аналіз впливу кліматичних умов на технологічні властивості винограду Мускат білий та визначена різниця між періодом збору врожаю, сахаристістю та кислотністю зразків, які вирощені у виноградниках Виноробного комбінату «Масандра» та фермерського (селянського) господарства «Курінь». Досліджено технологічні режими виробництва вина та умови первинної переробки винограду, складено узагальнену схему контролю технологічних процесів. Проведено оцінку отриманої продукції на органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники якості відповідно діючим нормативними документам України. Здійснено прогнозування властивостей марочного білого лікерного вина після витримки у дубових бочках. Зроблено висновок про позитивну економічну ефективність та доцільність виробництва вказаного асортименту продукції. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.subject виноград ru
dc.subject вино ru
dc.subject Мускат білий ru
dc.subject кліматичні умови вирощування ru
dc.subject 181 «Харчові технології» ru
dc.title Оптимізація технології виробництва вин за рахунок використання винограду «Мускат білий» в умовах Фермерського (селянського) господарства «Курінь» м. Херсон. ru
dc.title.alternative Optimization of wine production technology through the use of white Muscat grapes in conditions of farm (agricultural) household "Kurin" in Kherson ru
dc.type Other ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account