dc.contributor.author |
Куць, А. В. |
|
dc.date.accessioned |
2021-09-14T11:24:39Z |
|
dc.date.available |
2021-09-14T11:24:39Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Куць А.В. «Оптимізація технології виготовлення соусів з урахуванням контролю небезпечних чинників в умовах Товариства з обмеженою відповідальністю «Плодоовочевий комбінат «Херсон» м. Херсон»: кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю 181 «Харчові технології» / А. В. Куць; наук. керівник доцент, к.с.г.н. І. О. Ряполова; Міністерство освіти і науки України, ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», Каф. інженерії харчового виробництва. - Херсон, 2020. – 100 с. |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6856 |
|
dc.description.abstract |
Перспективним напрямом поліпшення якості продуктів харчування та
розширення асортименту овочевих соусів можна вважати використання
місцевої сировини, доступної взимку та навесні.
Нами здійснено проробки, щодо можливості використання гарбуза та
селери у технологіях соусної продукції. Встановлено, що додавання 15%
гарбуза і 5% селери покращує органолептичні показники розробленого
соусу. Соус збагачений гарбузовим пюре та пюре з кореня селери має добрі
показники і високі смакові властивості, що дає можливість до подальших
досліджень та впровадження до серійного виробництва даної продукції. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.subject |
соусна продукція |
ru |
dc.subject |
органолептичні показники |
ru |
dc.subject |
гарбузове пюре |
ru |
dc.subject |
корінь селери |
ru |
dc.subject |
рецептурний склад |
ru |
dc.subject |
рослинна сировина |
ru |
dc.subject |
181 «Харчові технології» |
ru |
dc.title |
Оптимізація технології виготовлення соусів з урахуванням контролю небезпечних чинників в умовах Товариства з обмеженою відповідальністю «Плодоовочевий комбінат «Херсон» м. Херсон |
ru |
dc.title.alternative |
Optimization of the technology of making sauces taking into account the control of dangerous factors in the conditions of the Limited Liability Company" Fruit and Vegetable Plant "Kherson |
ru |
dc.type |
Other |
ru |