Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Куць, А. В. | |
dc.date.accessioned | 2021-09-14T11:24:39Z | |
dc.date.available | 2021-09-14T11:24:39Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Куць А.В. «Оптимізація технології виготовлення соусів з урахуванням контролю небезпечних чинників в умовах Товариства з обмеженою відповідальністю «Плодоовочевий комбінат «Херсон» м. Херсон»: кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю 181 «Харчові технології» / А. В. Куць; наук. керівник доцент, к.с.г.н. І. О. Ряполова; Міністерство освіти і науки України, ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», Каф. інженерії харчового виробництва. - Херсон, 2020. – 100 с. | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6856 | |
dc.description.abstract | Перспективним напрямом поліпшення якості продуктів харчування та розширення асортименту овочевих соусів можна вважати використання місцевої сировини, доступної взимку та навесні. Нами здійснено проробки, щодо можливості використання гарбуза та селери у технологіях соусної продукції. Встановлено, що додавання 15% гарбуза і 5% селери покращує органолептичні показники розробленого соусу. Соус збагачений гарбузовим пюре та пюре з кореня селери має добрі показники і високі смакові властивості, що дає можливість до подальших досліджень та впровадження до серійного виробництва даної продукції. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.subject | соусна продукція | ru |
dc.subject | органолептичні показники | ru |
dc.subject | гарбузове пюре | ru |
dc.subject | корінь селери | ru |
dc.subject | рецептурний склад | ru |
dc.subject | рослинна сировина | ru |
dc.subject | 181 «Харчові технології» | ru |
dc.title | Оптимізація технології виготовлення соусів з урахуванням контролю небезпечних чинників в умовах Товариства з обмеженою відповідальністю «Плодоовочевий комбінат «Херсон» м. Херсон | ru |
dc.title.alternative | Optimization of the technology of making sauces taking into account the control of dangerous factors in the conditions of the Limited Liability Company" Fruit and Vegetable Plant "Kherson | ru |
dc.type | Other | ru |