Репозиторий Dspace

Оптимізація технології виготовлення соусів з урахуванням контролю небезпечних чинників в умовах Товариства з обмеженою відповідальністю «Плодоовочевий комбінат «Херсон» м. Херсон

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Куць, А. В.
dc.date.accessioned 2021-09-14T11:24:39Z
dc.date.available 2021-09-14T11:24:39Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Куць А.В. «Оптимізація технології виготовлення соусів з урахуванням контролю небезпечних чинників в умовах Товариства з обмеженою відповідальністю «Плодоовочевий комбінат «Херсон» м. Херсон»: кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю 181 «Харчові технології» / А. В. Куць; наук. керівник доцент, к.с.г.н. І. О. Ряполова; Міністерство освіти і науки України, ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», Каф. інженерії харчового виробництва. - Херсон, 2020. – 100 с.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6856
dc.description.abstract Перспективним напрямом поліпшення якості продуктів харчування та розширення асортименту овочевих соусів можна вважати використання місцевої сировини, доступної взимку та навесні. Нами здійснено проробки, щодо можливості використання гарбуза та селери у технологіях соусної продукції. Встановлено, що додавання 15% гарбуза і 5% селери покращує органолептичні показники розробленого соусу. Соус збагачений гарбузовим пюре та пюре з кореня селери має добрі показники і високі смакові властивості, що дає можливість до подальших досліджень та впровадження до серійного виробництва даної продукції. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.subject соусна продукція ru
dc.subject органолептичні показники ru
dc.subject гарбузове пюре ru
dc.subject корінь селери ru
dc.subject рецептурний склад ru
dc.subject рослинна сировина ru
dc.subject 181 «Харчові технології» ru
dc.title Оптимізація технології виготовлення соусів з урахуванням контролю небезпечних чинників в умовах Товариства з обмеженою відповідальністю «Плодоовочевий комбінат «Херсон» м. Херсон ru
dc.title.alternative Optimization of the technology of making sauces taking into account the control of dangerous factors in the conditions of the Limited Liability Company" Fruit and Vegetable Plant "Kherson ru
dc.type Other ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись