Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Камєнєва, Р. С. | |
dc.date.accessioned | 2021-09-14T11:21:40Z | |
dc.date.available | 2021-09-14T11:21:40Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Камєнєва Р. С. Оптимізація технології виготовлення тортів на вафельній основі з використанням нетрадиційної сировини в умовах виробництва фізичної особи підприємця Бердар У.Б. кафе «BVS» м. Херсон: кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю 181 «Харчові технології» / Р. С. Камєнєва; наук. керівник к.с.г.н., доцент Н.В. Новікова; Міністерство освіти і науки України, ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», - Херсон, 2020. – 95 с. | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6855 | |
dc.description.abstract | Робота присвячена науковому обґрунтуванню та практичному втіленню результатів досліджень покращення споживних властивостей та розширення нового асортименту вафельних тортів за рахунок використання нетрадиційної сировини. Експериментально встановлена антиоксидантна ефективність сполук жмихів чорного кмину, насіння маку, насіння гарбуза, порошків меліси, ягід малини, розмарину та червоної брусниці у поєднанні з синергістом на жирову основу начинки вафельних тортів. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.subject | торти | ru |
dc.subject | збагачуючі добавки | ru |
dc.subject | оздоровчі продукти | ru |
dc.subject | жмих чорного кмину | ru |
dc.subject | насіння маку | ru |
dc.subject | насіння гарбуза | ru |
dc.subject | порошок меліси | ru |
dc.subject | ягоди малини | ru |
dc.subject | розмарин | ru |
dc.subject | червона брусниця | ru |
dc.subject | 181 «Харчові технології» | ru |
dc.title | Оптимізація технології виготовлення тортів на вафельній основі з використанням нетрадиційної сировини в умовах виробництва фізичної особи підприємця Бердар У.Б. кафе «BVS» м. Херсон | ru |
dc.title.alternative | Optimization of wafer-based cake manufacturing technology using unconventional raw materials in the conditions of individual entrepreneur Berdar U.B. Cafe «BVS» Kherson | ru |
dc.type | Other | ru |