Репозиторий Dspace

Оптимізація технології виготовлення тортів на вафельній основі з використанням нетрадиційної сировини в умовах виробництва фізичної особи підприємця Бердар У.Б. кафе «BVS» м. Херсон

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Камєнєва, Р. С.
dc.date.accessioned 2021-09-14T11:21:40Z
dc.date.available 2021-09-14T11:21:40Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Камєнєва Р. С. Оптимізація технології виготовлення тортів на вафельній основі з використанням нетрадиційної сировини в умовах виробництва фізичної особи підприємця Бердар У.Б. кафе «BVS» м. Херсон: кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю 181 «Харчові технології» / Р. С. Камєнєва; наук. керівник к.с.г.н., доцент Н.В. Новікова; Міністерство освіти і науки України, ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», - Херсон, 2020. – 95 с.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6855
dc.description.abstract Робота присвячена науковому обґрунтуванню та практичному втіленню результатів досліджень покращення споживних властивостей та розширення нового асортименту вафельних тортів за рахунок використання нетрадиційної сировини. Експериментально встановлена антиоксидантна ефективність сполук жмихів чорного кмину, насіння маку, насіння гарбуза, порошків меліси, ягід малини, розмарину та червоної брусниці у поєднанні з синергістом на жирову основу начинки вафельних тортів. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.subject торти ru
dc.subject збагачуючі добавки ru
dc.subject оздоровчі продукти ru
dc.subject жмих чорного кмину ru
dc.subject насіння маку ru
dc.subject насіння гарбуза ru
dc.subject порошок меліси ru
dc.subject ягоди малини ru
dc.subject розмарин ru
dc.subject червона брусниця ru
dc.subject 181 «Харчові технології» ru
dc.title Оптимізація технології виготовлення тортів на вафельній основі з використанням нетрадиційної сировини в умовах виробництва фізичної особи підприємця Бердар У.Б. кафе «BVS» м. Херсон ru
dc.title.alternative Optimization of wafer-based cake manufacturing technology using unconventional raw materials in the conditions of individual entrepreneur Berdar U.B. Cafe «BVS» Kherson ru
dc.type Other ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись