Репозиторий Dspace

Обґрунтування використання системи контролю НАССР для випуску безпечної консервованої плодоовочевої продукції в умовах Товариства з обмеженою відповідальністю «Плодоовочевий комбінат «Херсон» м. Херсон

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Гончарук, Д. В.
dc.date.accessioned 2021-09-14T11:15:09Z
dc.date.available 2021-09-14T11:15:09Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Гончарук Д. В. Обґрунтування використання системи контролю НАССР для випуску безпечної консервованої плодоовочевої продукції в умовах Товариства з обмеженою відповідальністю «Плодоовочевий комбінат «Херсон» м. Херсон / Д. В. Гончарук; наук. керівник к.с.г.н., доцент І. О. Ряполова; Міністерство освіти і науки України, ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», Каф. інженерії харчового виробництва. - Херсон, 2020. – 96 с.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6853
dc.description.abstract В роботі розглянуто можливість та запропоновано, власний погляд на подальше використання рослинної сировини, а саме зелених томатів, які бракуються під час виробництва консервованої томатної продукції (цільноплідні консерви, томатна паста, томатні соуси, сік) та накопичуються під час сезону переробки томатів в умовах плодоовочевого комбінату «Херсон». Для розробки рецептури соусу за основу взяли соус індійської кухні – Чатні, основними компонентами якого є зелені помідори, яблука, цибуля, допоміжними - спеції, перець чілі. Ми пропонуємо замінити деякі інгредієнти та додати для насичення мікронутрієнтами зелень петрушки та базиліку. Органолептичні показники експериментальних зразків соусу мають приємний, насичений та оригінальний смак, фізико-хімічні, мікробіологічні показники та розрахунки економічної ефективності свідчать про можливість впровадження даної продукції в умовах підприємства. Визначення можливих ризиків та встановлення критичних точок контролю дає можливість випускати безпечну продукцію. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.subject технологія виробництва соусів із зелених томатів ru
dc.subject переробка томатів ru
dc.subject томати зелені ru
dc.subject НАССР ru
dc.subject 181 «Харчові технології»
dc.title Обґрунтування використання системи контролю НАССР для випуску безпечної консервованої плодоовочевої продукції в умовах Товариства з обмеженою відповідальністю «Плодоовочевий комбінат «Херсон» м. Херсон
dc.title.alternative Substantiation of the use of the HACCP control system for the production of safe canned fruit and vegetable products in a limited liability company" Fruit and Vegetable Plant "Kherson" Kherson ru
dc.type Other ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись