dc.contributor.author |
Антоненко, Н. О. |
|
dc.date.accessioned |
2021-09-14T10:58:33Z |
|
dc.date.available |
2021-09-14T10:58:33Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Антоненко Н. М. Обґрунтування технології виготовлення зернових хлібців поліпшеної якості в умовах виробництва фізичної особи підприємця Бердар У.Б. кафе «BVS» м. Херсон: випускна кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю 181 «Харчові технології» / Н. М. Антоненко; наук. керівник к.с.г.н., доцент Н.В. Новікова; Міністерство освіти і науки України, ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», - Херсон, 2020. – 90 с. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6848 |
|
dc.description.abstract |
У роботі науково обґрунтовано використання пшениці сорту
«Косовиця» в технології виробництва нових зернових хлібців поліпшеної
якості та введення до їх рецептури 3,0 % рослинних компонентів (порошку
глоду, женьшеню та обліпихи), що сприяє підвищенню білка у зернових
хлібцях на 15,29 - 15,89 %, що у порівнянні з контролем більше в 1,7 рази.
Показник клітковини у хлібцях у середньому в 1,5 рази перевищує
контрольний зразок. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.subject |
пшениця |
ru |
dc.subject |
рослинні компоненти |
ru |
dc.subject |
харчова цінність |
ru |
dc.subject |
біологічна цінність |
ru |
dc.subject |
181 «Харчові технології» |
ru |
dc.title |
Обґрунтування технології виготовлення зернових хлібців поліпшеної якості в умовах виробництва фізичної особи підприємця Бердар У.Б. кафе «BVS» м. Херсон |
ru |