Репозиторий Dspace

Обґрунтування технології виготовлення зернових хлібців поліпшеної якості в умовах виробництва фізичної особи підприємця Бердар У.Б. кафе «BVS» м. Херсон

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Антоненко, Н. О.
dc.date.accessioned 2021-09-14T10:58:33Z
dc.date.available 2021-09-14T10:58:33Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Антоненко Н. М. Обґрунтування технології виготовлення зернових хлібців поліпшеної якості в умовах виробництва фізичної особи підприємця Бердар У.Б. кафе «BVS» м. Херсон: випускна кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю 181 «Харчові технології» / Н. М. Антоненко; наук. керівник к.с.г.н., доцент Н.В. Новікова; Міністерство освіти і науки України, ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», - Херсон, 2020. – 90 с. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6848
dc.description.abstract У роботі науково обґрунтовано використання пшениці сорту «Косовиця» в технології виробництва нових зернових хлібців поліпшеної якості та введення до їх рецептури 3,0 % рослинних компонентів (порошку глоду, женьшеню та обліпихи), що сприяє підвищенню білка у зернових хлібцях на 15,29 - 15,89 %, що у порівнянні з контролем більше в 1,7 рази. Показник клітковини у хлібцях у середньому в 1,5 рази перевищує контрольний зразок. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.subject пшениця ru
dc.subject рослинні компоненти ru
dc.subject харчова цінність ru
dc.subject біологічна цінність ru
dc.subject 181 «Харчові технології» ru
dc.title Обґрунтування технології виготовлення зернових хлібців поліпшеної якості в умовах виробництва фізичної особи підприємця Бердар У.Б. кафе «BVS» м. Херсон ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись