Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Антоненко, Н. О. | |
dc.date.accessioned | 2021-09-14T10:58:33Z | |
dc.date.available | 2021-09-14T10:58:33Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Антоненко Н. М. Обґрунтування технології виготовлення зернових хлібців поліпшеної якості в умовах виробництва фізичної особи підприємця Бердар У.Б. кафе «BVS» м. Херсон: випускна кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю 181 «Харчові технології» / Н. М. Антоненко; наук. керівник к.с.г.н., доцент Н.В. Новікова; Міністерство освіти і науки України, ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», - Херсон, 2020. – 90 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6848 | |
dc.description.abstract | У роботі науково обґрунтовано використання пшениці сорту «Косовиця» в технології виробництва нових зернових хлібців поліпшеної якості та введення до їх рецептури 3,0 % рослинних компонентів (порошку глоду, женьшеню та обліпихи), що сприяє підвищенню білка у зернових хлібцях на 15,29 - 15,89 %, що у порівнянні з контролем більше в 1,7 рази. Показник клітковини у хлібцях у середньому в 1,5 рази перевищує контрольний зразок. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.subject | пшениця | ru |
dc.subject | рослинні компоненти | ru |
dc.subject | харчова цінність | ru |
dc.subject | біологічна цінність | ru |
dc.subject | 181 «Харчові технології» | ru |
dc.title | Обґрунтування технології виготовлення зернових хлібців поліпшеної якості в умовах виробництва фізичної особи підприємця Бердар У.Б. кафе «BVS» м. Херсон | ru |