Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Звагольська, Катерина | |
dc.date.accessioned | 2021-07-29T12:23:16Z | |
dc.date.available | 2021-07-29T12:23:16Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя О.В. Звагольська К.М. Перспективи використання аглютенових видів борошна в хлібопекарській промисловості. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матеріали ІІ Всеукраїнської студентської інтернет-конференції. (м.Херсон, 6 травня 2021 р.) Херсон: ХДАЕУ, ВЦ «Колос». 2021. с. 96-98 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6779 | |
dc.description.abstract | Розглянуто перспективи використання аглютенових видів борошна для хлібопекарської промисловості. | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | технологія | ru |
dc.subject | хлібобулочні вироби | ru |
dc.subject | аглютенові вироби | ru |
dc.subject | аглютенове борошно | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | |
dc.title | Перспективи використання аглютенових видів борошна в хлібопекарській промисловості | ru |
dc.type | Thesis | ru |