Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кацемір, Яна | |
dc.date.accessioned | 2021-06-23T08:51:45Z | |
dc.date.available | 2021-06-23T08:51:45Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Кацемір Я. В. МЕТОДИКА ОЦІНЮВАННЯ РІВНЯ СПОЖИВЧОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ ТУРИСТИЧНОГО ПРОДУКТУ [Електронний ресурс] / Яна Віталіївна Кацемір. – 2020. – Режим доступу до ресурсу: http://www.econ.vernadskyjournals.in.ua/journals/2020/31_70_1/22.pdf. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6601 | |
dc.description.abstract | Будь-який туристичний продукт являє собою складний і неоднорідний комплекс товарів та послуг. Формування конкурентоспроможних туристичних продуктів і оцінка привабливості існуючих продуктів повинні відбуватися з урахуванням і специфіки всіх вхідних елементів, і значущості кожного елемента для формування привабливості туристичного продукту у цілому. Метою роботи є виявлення туристичних уподобань в оцінці споживачами туристичного продукту, визначення спрямованості змін щодо їх поліпшення. Запропоновано методику визначення споживчих переваг під час формування структури туристичного продукту; визначення найбільш важливих чинників формування туристичного продукту і розроблення управлінських заходів щодо поліпшення стану цих чинників. Для ранжування споживчих переваг у структурі туристичного продукту пропонується використовувати метод експертних оцінок, в якому рядки відповідають назві пропонованих послуг, а стовпці – оцінкам, виставленим експертами за пропоновані послуги. Сумарна кількість оцінок за стовпцями матриці характеризує ступінь зацікавленості послугами. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.subject | туризм, послуги, привабливість, споживчі переваги, експертні оцінки | ru |
dc.title | МЕТОДИКА ОЦІНЮВАННЯ РІВНЯ СПОЖИВЧОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ ТУРИСТИЧНОГО ПРОДУКТУ | ru |
dc.type | Article | ru |