dc.contributor.author |
Сілецька, О. В. |
|
dc.contributor.author |
Князєва, О. В. |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-17T19:39:09Z |
|
dc.date.available |
2021-06-17T19:39:09Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Князєва О. В., Сілецька О. В. Перспективи вирощування брокколі на Півдні України. Перспектива : зб. наук. пр. ХДАЕУ. Херсон: РВВ ХДАЕУ, 2020. Вип. 34. С. 70-72. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6558 |
|
dc.description.abstract |
Сучасне суспільство більш
відповідально ставиться до якості їжі, яку вона споживає,адже
недостатньо повноцінне харчування може викликати зниження
імунітету,недобір або надлишок ваги. Люди вважають за потрібне
вживати більш різноманітну їжу,яка за коротший термін може дати
більшу користь і енергетичну цінність.Однією із недооцінених культур є
броколі. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
брокколі |
ru |
dc.subject |
насіння |
ru |
dc.subject |
мінеральні добрива |
ru |
dc.subject |
зрошення |
ru |
dc.subject |
температура грунту |
ru |
dc.subject |
Кафедра землеробства |
|
dc.title |
Перспективи вирощування брокколі на Півдні України |
ru |
dc.type |
Article |
ru |