dc.contributor.author |
Юзюк, Т.В. |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-16T07:31:07Z |
|
dc.date.available |
2021-06-16T07:31:07Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Юзюк Т.В. Користь та шкода пальмового масла в продуктах харчування. Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів: матеріали II Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Умань, 22-23 квітня 2021 р.). Умань, 2021. С. 112-114. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6537 |
|
dc.description.abstract |
Забезпечення населення продовольством–найважливіша проблема
економіки і політики будь якої країни світу. Тому підвищення виробництва
натуральної продукції для харчування населення – є актуальним питанням.
Останнім часом спостерігається підвищений інтерес до вживання
натуральних харчових продуктів і добавок в раціоні, що сприяють зміцненню
здоров'я. Незважаючи на таку тенденцію, на сьогоднішній день прилавки як і
раніше переповненні продуктами з штучними наповнювачами, добавками і
іншими синтетичними інгредієнтами. Однією з таких добавок можна назвати
пальмову олію. |
|
dc.publisher |
Уманський національний університет садівництва |
|
dc.subject |
натуральні харчові продукти |
|
dc.subject |
пальмове масло |
|
dc.subject |
масло пальмове |
|
dc.subject |
Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції |
|
dc.title |
Користь та шкода пальмового масла в продуктах харчування |
ru |
dc.type |
Article |
|