Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Юзюк, Т.В. | |
dc.date.accessioned | 2021-06-16T07:31:07Z | |
dc.date.available | 2021-06-16T07:31:07Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Юзюк Т.В. Користь та шкода пальмового масла в продуктах харчування. Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів: матеріали II Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Умань, 22-23 квітня 2021 р.). Умань, 2021. С. 112-114. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6537 | |
dc.description.abstract | Забезпечення населення продовольством–найважливіша проблема економіки і політики будь якої країни світу. Тому підвищення виробництва натуральної продукції для харчування населення – є актуальним питанням. Останнім часом спостерігається підвищений інтерес до вживання натуральних харчових продуктів і добавок в раціоні, що сприяють зміцненню здоров'я. Незважаючи на таку тенденцію, на сьогоднішній день прилавки як і раніше переповненні продуктами з штучними наповнювачами, добавками і іншими синтетичними інгредієнтами. Однією з таких добавок можна назвати пальмову олію. | |
dc.publisher | Уманський національний університет садівництва | |
dc.subject | натуральні харчові продукти | |
dc.subject | пальмове масло | |
dc.subject | масло пальмове | |
dc.subject | Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції | |
dc.title | Користь та шкода пальмового масла в продуктах харчування | ru |
dc.type | Article |