Репозиторий Dspace

Користь та шкода пальмового масла в продуктах харчування

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Юзюк, Т.В.
dc.date.accessioned 2021-06-16T07:31:07Z
dc.date.available 2021-06-16T07:31:07Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Юзюк Т.В. Користь та шкода пальмового масла в продуктах харчування. Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів: матеріали II Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Умань, 22-23 квітня 2021 р.). Умань, 2021. С. 112-114. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6537
dc.description.abstract Забезпечення населення продовольством–найважливіша проблема економіки і політики будь якої країни світу. Тому підвищення виробництва натуральної продукції для харчування населення – є актуальним питанням. Останнім часом спостерігається підвищений інтерес до вживання натуральних харчових продуктів і добавок в раціоні, що сприяють зміцненню здоров'я. Незважаючи на таку тенденцію, на сьогоднішній день прилавки як і раніше переповненні продуктами з штучними наповнювачами, добавками і іншими синтетичними інгредієнтами. Однією з таких добавок можна назвати пальмову олію.
dc.publisher Уманський національний університет садівництва
dc.subject натуральні харчові продукти
dc.subject пальмове масло
dc.subject масло пальмове
dc.subject Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції
dc.title Користь та шкода пальмового масла в продуктах харчування ru
dc.type Article


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись