00 DSpace/Manakin Repository

Аналітичне дослідження харчової і біологічної цінності м'яса

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Найдьонова, Софія
dc.contributor.author Naydenova, Sofia
dc.contributor.author Шинкарук, Марія
dc.contributor.author Shinkaruk, Maria
dc.date.accessioned 2021-06-15T15:16:16Z
dc.date.available 2021-06-15T15:16:16Z
dc.date.issued 2021-05-19
dc.identifier.citation Найдьонова С. Аналітичне дослідження харчової цінності м'яса / С. Найдьонова, М. Шинкарук // Сучасна наука: стан та перспективи розвитку: матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених з нагоди Дня науки. – 19 травня 2021. ХДАЕУ. м. Херсон С. 201–203. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6532
dc.description.abstract Харчова цінність м'яса залежить від кількісного співвідношення вологи, білка, жиру, вмісту незамінних амінокислот, поліненасичених жирних кислот, вітамінів групи В, мікро- і макроелементів, а також органолептнческіх показників м'яса. При оцінці біологічної цінності білків поряд з урахуванням ступеня збалансованості незамінних амінокислот береться до уваги рівень гідролізу білків травними ферментами. Розглядаючи м'ясо насамперед як джерело повноцінних білків, зауважимо, що визначальне значення для його харчової цінності має зміст м'язової тканини.
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject харчова цінність ru
dc.subject м'ясо ru
dc.title Аналітичне дослідження харчової і біологічної цінності м'яса ru
dc.type Other ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу