00 DSpace/Manakin Repository
Дослідження особливостей виробництва м’ясних виробів з яловичини
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Дослідження особливостей виробництва м’ясних виробів з яловичини
Карпенко, О.В.
;
Козка, Ю.О.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/6530
Дата:
2020-09-11
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Тези_Козка_Карпен ...
Розмір:
300.2Kb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися