Репозиторий Dspace

Дослідження особливостей виробництва м’ясних виробів з яловичини

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Карпенко, О.В.
dc.contributor.author Козка, Ю.О.
dc.date.accessioned 2021-06-15T14:36:50Z
dc.date.available 2021-06-15T14:36:50Z
dc.date.issued 2020-09-11
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6530
dc.publisher Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету. ХДАУ ru
dc.relation.ispartofseries Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах євроінтеграції».;Випуск 13
dc.title Дослідження особливостей виробництва м’ясних виробів з яловичини ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись