Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Пелих, В.Г. | |
dc.contributor.author | Ушакова, С.В. | |
dc.date.accessioned | 2021-06-15T13:13:28Z | |
dc.date.available | 2021-06-15T13:13:28Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Пелих В., Ушакова С. Використання харчових волокон у рецептурі січених напівфабрикатів. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів». 7 квітня 2021 р. м.Умань. С.103-106 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6525 | |
dc.title | Використання харчових волокон у рецептурі січених напівфабрикатів. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів». 7 квітня 2021 р. м.Умань. С.103-106 | ru |