DSpace Repository

Використання харчових волокон у рецептурі січених напівфабрикатів. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів». 7 квітня 2021 р. м.Умань. С.103-106

Show simple item record

dc.contributor.author Пелих, В.Г.
dc.contributor.author Ушакова, С.В.
dc.date.accessioned 2021-06-15T13:13:28Z
dc.date.available 2021-06-15T13:13:28Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Пелих В., Ушакова С. Використання харчових волокон у рецептурі січених напівфабрикатів. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів». 7 квітня 2021 р. м.Умань. С.103-106 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6525
dc.title Використання харчових волокон у рецептурі січених напівфабрикатів. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів». 7 квітня 2021 р. м.Умань. С.103-106 ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account