Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ковтун, Д. | |
dc.contributor.author | Ушакова, С. | |
dc.date.accessioned | 2021-06-15T13:05:20Z | |
dc.date.available | 2021-06-15T13:05:20Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Ковтун Д., Ушакова С. Мигдальне борошно, як основний інгредієнт печива Macarons. Всеукраїнська студентська інтернет-конференція «Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі». 6 травня 2021 року. м.Херсон. С.93-95 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6524 | |
dc.subject | борошно, печиво. макаронс | ru |
dc.title | Мигдальне борошно, як основний інгредієнт печива Macarons | ru |