00 DSpace/Manakin Repository
Мигдальне борошно, як основний інгредієнт печива Macarons
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Мигдальне борошно, як основний інгредієнт печива Macarons
Ковтун, Д.
;
Ушакова, С.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/6524
Дата:
2021
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Мигдальне борошно, ...
Розмір:
1.976Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися