Репозиторий Dspace

Мигдальне борошно, як основний інгредієнт печива Macarons

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ковтун, Д.
dc.contributor.author Ушакова, С.
dc.date.accessioned 2021-06-15T13:05:20Z
dc.date.available 2021-06-15T13:05:20Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Ковтун Д., Ушакова С. Мигдальне борошно, як основний інгредієнт печива Macarons. Всеукраїнська студентська інтернет-конференція «Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі». 6 травня 2021 року. м.Херсон. С.93-95 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6524
dc.subject борошно, печиво. макаронс ru
dc.title Мигдальне борошно, як основний інгредієнт печива Macarons ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись