DSpace Repository

Мигдальне борошно, як основний інгредієнт печива Macarons

Show simple item record

dc.contributor.author Ковтун, Д.
dc.contributor.author Ушакова, С.
dc.date.accessioned 2021-06-15T13:05:20Z
dc.date.available 2021-06-15T13:05:20Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Ковтун Д., Ушакова С. Мигдальне борошно, як основний інгредієнт печива Macarons. Всеукраїнська студентська інтернет-конференція «Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі». 6 травня 2021 року. м.Херсон. С.93-95 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6524
dc.subject борошно, печиво. макаронс ru
dc.title Мигдальне борошно, як основний інгредієнт печива Macarons ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account