Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ушакова, С.В. | |
dc.contributor.author | Пелих, В.Г. | |
dc.date.accessioned | 2021-06-15T13:00:02Z | |
dc.date.available | 2021-06-15T13:00:02Z | |
dc.date.issued | 2021-04-23 | |
dc.identifier.citation | Пелих В.Г., Ушакова С.В. Вплив рослинної сировини на якісні показники січених м’ясних напівфабрикатів. Матеріали Х Міжнародної науково-практичної онлайн конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства». 22-23 квітня 2021 року. м.Київ. С.170-171 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6523 | |
dc.title | ВПЛИВ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ НА ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ січених мясних напівфабрикатів | ru |