Репозиторий Dspace

ВПЛИВ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ НА ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ січених мясних напівфабрикатів

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ушакова, С.В.
dc.contributor.author Пелих, В.Г.
dc.date.accessioned 2021-06-15T13:00:02Z
dc.date.available 2021-06-15T13:00:02Z
dc.date.issued 2021-04-23
dc.identifier.citation Пелих В.Г., Ушакова С.В. Вплив рослинної сировини на якісні показники січених м’ясних напівфабрикатів. Матеріали Х Міжнародної науково-практичної онлайн конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства». 22-23 квітня 2021 року. м.Київ. С.170-171 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6523
dc.title ВПЛИВ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ НА ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ січених мясних напівфабрикатів ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись