DSpace Repository

ВПЛИВ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ НА ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ січених мясних напівфабрикатів

Show simple item record

dc.contributor.author Ушакова, С.В.
dc.contributor.author Пелих, В.Г.
dc.date.accessioned 2021-06-15T13:00:02Z
dc.date.available 2021-06-15T13:00:02Z
dc.date.issued 2021-04-23
dc.identifier.citation Пелих В.Г., Ушакова С.В. Вплив рослинної сировини на якісні показники січених м’ясних напівфабрикатів. Матеріали Х Міжнародної науково-практичної онлайн конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства». 22-23 квітня 2021 року. м.Київ. С.170-171 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6523
dc.title ВПЛИВ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ НА ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ січених мясних напівфабрикатів ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account