Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Різак, Марія | |
dc.contributor.author | Лавренко, Сергій | |
dc.contributor.author | Каращук, Геннадій | |
dc.date.accessioned | 2021-06-15T06:47:53Z | |
dc.date.available | 2021-06-15T06:47:53Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Різак М.Ю., Лавренко С.О., Каращук Г.В. Застосування порошку з паприки в якості допоміжної сировини при виробництві хліба. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ». Інноваційні розробки в аграрній сфері. Том 2. Харків: ХНТУСГ, 2021. С. 456-458. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6519 | |
dc.description.abstract | Хліб з вмістом барвника з паприки дає можливість розширити асортимент виробів, покращити його органолептичні та смакові якості, більш повно задовольнити потреби людського організму в вітамінах та мікроелементах, що в результаті призведе до покращення стану здоров’я споживачів продукту | ru |
dc.subject | паприка, органічний барвник, хліб | ru |
dc.title | Застосування порошку з паприки в якості допоміжної сировини при виробництві хліба | ru |
dc.type | Article | ru |