Репозиторий Dspace

Застосування порошку з паприки в якості допоміжної сировини при виробництві хліба

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Різак, Марія
dc.contributor.author Лавренко, Сергій
dc.contributor.author Каращук, Геннадій
dc.date.accessioned 2021-06-15T06:47:53Z
dc.date.available 2021-06-15T06:47:53Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Різак М.Ю., Лавренко С.О., Каращук Г.В. Застосування порошку з паприки в якості допоміжної сировини при виробництві хліба. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ». Інноваційні розробки в аграрній сфері. Том 2. Харків: ХНТУСГ, 2021. С. 456-458. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6519
dc.description.abstract Хліб з вмістом барвника з паприки дає можливість розширити асортимент виробів, покращити його органолептичні та смакові якості, більш повно задовольнити потреби людського організму в вітамінах та мікроелементах, що в результаті призведе до покращення стану здоров’я споживачів продукту ru
dc.subject паприка, органічний барвник, хліб ru
dc.title Застосування порошку з паприки в якості допоміжної сировини при виробництві хліба ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись