dc.contributor.author |
Різак, Марія |
|
dc.contributor.author |
Лавренко, Сергій |
|
dc.contributor.author |
Каращук, Геннадій |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-15T06:47:53Z |
|
dc.date.available |
2021-06-15T06:47:53Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Різак М.Ю., Лавренко С.О., Каращук Г.В. Застосування порошку з паприки в якості допоміжної сировини при виробництві хліба. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ». Інноваційні розробки в аграрній сфері. Том 2. Харків: ХНТУСГ, 2021. С. 456-458. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6519 |
|
dc.description.abstract |
Хліб з вмістом барвника з паприки дає можливість розширити асортимент виробів,
покращити його органолептичні та смакові якості, більш повно задовольнити
потреби людського організму в вітамінах та мікроелементах, що в результаті
призведе до покращення стану здоров’я споживачів продукту |
ru |
dc.subject |
паприка, органічний барвник, хліб |
ru |
dc.title |
Застосування порошку з паприки в якості допоміжної сировини при виробництві хліба |
ru |
dc.type |
Article |
ru |