dc.contributor.author |
Різак, Марія |
|
dc.contributor.author |
Лавренко, Сергій |
|
dc.contributor.author |
Каращук, Геннадій |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-15T06:43:51Z |
|
dc.date.available |
2021-06-15T06:43:51Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Різак М.Ю., Лавренко С.О., Каращук Г.В. Перспективи використання органічного барвнику із паприки. Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції в заочній формі (7 квітня 2020 року). Умань, 2021. С. 106-108. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6518 |
|
dc.description.abstract |
Використання органічного-порошку барвника із перцю
солодкого є досить доцільним при врахуванні потреби сучасного світового
ринку в якісній органічній сировині. Надання яскравого стійкого кольору як
продуктам харчування, так і повсякденний речам людей, дає змогу привернути
увагу до продукції яскравим кольором, не погіршуючи при цьому якість самої
продукції, так як сам барвник і продукти в яких він застосовується (в нашому
випадку це локшина) відповідає всім необхідним показникам якості. |
ru |
dc.subject |
перець солодкий, органічний барвник, локшина |
ru |
dc.title |
Перспективи використання органічного барвнику із паприки |
ru |
dc.type |
Article |
ru |