00 DSpace/Manakin Repository

Перспективи використання органічного барвнику із паприки

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Різак, Марія
dc.contributor.author Лавренко, Сергій
dc.contributor.author Каращук, Геннадій
dc.date.accessioned 2021-06-15T06:43:51Z
dc.date.available 2021-06-15T06:43:51Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Різак М.Ю., Лавренко С.О., Каращук Г.В. Перспективи використання органічного барвнику із паприки. Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції в заочній формі (7 квітня 2020 року). Умань, 2021. С. 106-108. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6518
dc.description.abstract Використання органічного-порошку барвника із перцю солодкого є досить доцільним при врахуванні потреби сучасного світового ринку в якісній органічній сировині. Надання яскравого стійкого кольору як продуктам харчування, так і повсякденний речам людей, дає змогу привернути увагу до продукції яскравим кольором, не погіршуючи при цьому якість самої продукції, так як сам барвник і продукти в яких він застосовується (в нашому випадку це локшина) відповідає всім необхідним показникам якості. ru
dc.subject перець солодкий, органічний барвник, локшина ru
dc.title Перспективи використання органічного барвнику із паприки ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу