Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Різак, Марія | |
dc.contributor.author | Лавренко, Сергій | |
dc.contributor.author | Каращук, Геннадій | |
dc.date.accessioned | 2021-06-15T06:43:51Z | |
dc.date.available | 2021-06-15T06:43:51Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Різак М.Ю., Лавренко С.О., Каращук Г.В. Перспективи використання органічного барвнику із паприки. Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції в заочній формі (7 квітня 2020 року). Умань, 2021. С. 106-108. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6518 | |
dc.description.abstract | Використання органічного-порошку барвника із перцю солодкого є досить доцільним при врахуванні потреби сучасного світового ринку в якісній органічній сировині. Надання яскравого стійкого кольору як продуктам харчування, так і повсякденний речам людей, дає змогу привернути увагу до продукції яскравим кольором, не погіршуючи при цьому якість самої продукції, так як сам барвник і продукти в яких він застосовується (в нашому випадку це локшина) відповідає всім необхідним показникам якості. | ru |
dc.subject | перець солодкий, органічний барвник, локшина | ru |
dc.title | Перспективи використання органічного барвнику із паприки | ru |
dc.type | Article | ru |