Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Каращук, Геннадій Васильович | |
dc.contributor.author | Панкєєв, Сергій Володимирович | |
dc.date.accessioned | 2021-06-15T06:39:30Z | |
dc.date.available | 2021-06-15T06:39:30Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Каращук Г.В., Панкєєв С.В. Хлібопекарські показники якості зерна сортів пшениці озимої м’якої залежно від технологічних прийомів вирощування. Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції в заочній формі (7 квітня 2020 року). Умань, 2021. С. 14-15. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6516 | |
dc.description.abstract | В умовах зрошення півдня України для формування врожаю зерна пшениці озимої з високими хлібопекарськими показниками якості необхідно висівати високоадаптовані сорти Херсонська безоста та Дріада; вносити мінеральне добриво дозою N117Р30 під основний обробіток ґрунту; проводити підживлення рано весною дозою N30. | ru |
dc.subject | зерно, пшениця, сорти, добрива, хлібопекарські властивості | ru |
dc.title | Хлібопекарські показники якості зерна сортів пшениці озимої м’якої залежно від технологічних прийомів вирощування | ru |
dc.title.alternative | Хлібопекарські показники якості зерна сортів пшениці озимої м’якої залежно від технологічних прийомів вирощування | ru |
dc.type | Article | ru |