00 DSpace/Manakin Repository

Хлібопекарські показники якості зерна сортів пшениці озимої м’якої залежно від технологічних прийомів вирощування

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Каращук, Геннадій Васильович
dc.contributor.author Панкєєв, Сергій Володимирович
dc.date.accessioned 2021-06-15T06:39:30Z
dc.date.available 2021-06-15T06:39:30Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Каращук Г.В., Панкєєв С.В. Хлібопекарські показники якості зерна сортів пшениці озимої м’якої залежно від технологічних прийомів вирощування. Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції в заочній формі (7 квітня 2020 року). Умань, 2021. С. 14-15. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6516
dc.description.abstract В умовах зрошення півдня України для формування врожаю зерна пшениці озимої з високими хлібопекарськими показниками якості необхідно висівати високоадаптовані сорти Херсонська безоста та Дріада; вносити мінеральне добриво дозою N117Р30 під основний обробіток ґрунту; проводити підживлення рано весною дозою N30. ru
dc.subject зерно, пшениця, сорти, добрива, хлібопекарські властивості ru
dc.title Хлібопекарські показники якості зерна сортів пшениці озимої м’якої залежно від технологічних прийомів вирощування ru
dc.title.alternative Хлібопекарські показники якості зерна сортів пшениці озимої м’якої залежно від технологічних прийомів вирощування ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу