Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Шинкарук, Марія | |
dc.contributor.author | Балук, Ольга | |
dc.contributor.author | Shinkaruk, Maria | |
dc.contributor.author | Baluk, Olga | |
dc.date.accessioned | 2021-06-09T16:31:46Z | |
dc.date.available | 2021-06-09T16:31:46Z | |
dc.date.issued | 2021-05-06 | |
dc.identifier.citation | Шинкарук М. В., Балук О. О. Перспективні напрямки розвитку ковбасного виробництва. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матеріали ІІ Всеукраїнської студентської інтернет-конференції (м. Херсон, 6 травня 2021 р.). Херсон, 2021. С. 90–92. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6284 | |
dc.description.abstract | М'ясо і м'ясопродукти є одними з основних продуктів харчування людини, висока поживна цінність яких обумовлена кількістю і якістю білків (набором незамінних амінокислот), жирів і входять до їх складу ненасичених і жирних поліненасичених кислот, мікро- і макроелементів, екстрактивних речовин, що забезпечують в сукупності високі смакові переваги і засвоюваність даних продуктів. | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | ковбасне виробництво | ru |
dc.subject | м'ясні вироби | ru |
dc.subject | харчові добавки | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | |
dc.title | Перспективні напрямки розвитку ковбасного виробництва | ru |
dc.type | Article | ru |