DSpace Repository

Перспективні напрямки розвитку ковбасного виробництва

Show simple item record

dc.contributor.author Шинкарук, Марія
dc.contributor.author Балук, Ольга
dc.contributor.author Shinkaruk, Maria
dc.contributor.author Baluk, Olga
dc.date.accessioned 2021-06-09T16:31:46Z
dc.date.available 2021-06-09T16:31:46Z
dc.date.issued 2021-05-06
dc.identifier.citation Шинкарук М. В., Балук О. О. Перспективні напрямки розвитку ковбасного виробництва. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матеріали ІІ Всеукраїнської студентської інтернет-конференції (м. Херсон, 6 травня 2021 р.). Херсон, 2021. С. 90–92. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6284
dc.description.abstract М'ясо і м'ясопродукти є одними з основних продуктів харчування людини, висока поживна цінність яких обумовлена кількістю і якістю білків (набором незамінних амінокислот), жирів і входять до їх складу ненасичених і жирних поліненасичених кислот, мікро- і макроелементів, екстрактивних речовин, що забезпечують в сукупності високі смакові переваги і засвоюваність даних продуктів.
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject ковбасне виробництво ru
dc.subject м'ясні вироби ru
dc.subject харчові добавки ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва
dc.title Перспективні напрямки розвитку ковбасного виробництва ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account