DSpace Repository

Від меду до медового туризму

Show simple item record

dc.contributor.author Кривий, Владислав
dc.date.accessioned 2021-06-09T11:34:12Z
dc.date.available 2021-06-09T11:34:12Z
dc.date.issued 2021-05-19
dc.identifier.citation Кривий В. Від меду до медового туризму. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених з нагоди Дня науки (м.Херсон, 19 травня 2021р.). Херсон, 2021. С. 96-97.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6277
dc.description.abstract Бджолиний мед - один з складних природних продуктів, у складі якого виявлено більше чотирьохсот різних компонентів. Бджолиний мед - ні з чим не зрівняний за харчовим та цілющими властивостями продукт, це справжнє диво природи, її великодушний дарунок. Він вміщує більшість елементів таблиці Менделєєва, насичений амінокислотами і багатьма іншими біологічно активними сполуками, незмінний продукт харчування. Слід зазначити, що хімічний склад меду непостійний і залежить від виду медоносних рослин, з яких зібраний нектар; грунту, на якому вони виростають; погодних і кліматичних умов; часу, що пройшов від збору нектару до витягання меду із стільників; термінів зберігання меду. Проте основні групи речовин у складі меду постійні. ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject бджолиний мед ru
dc.subject еко-новинки ru
dc.subject сімейна ферма ru
dc.subject породи бджіл ru
dc.title Від меду до медового туризму ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account