Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кривий, Владислав
dc.date.accessioned 2021-06-09T11:34:12Z
dc.date.available 2021-06-09T11:34:12Z
dc.date.issued 2021-05-19
dc.identifier.citation Кривий В. Від меду до медового туризму. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених з нагоди Дня науки (м.Херсон, 19 травня 2021р.). Херсон, 2021. С. 96-97.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6277
dc.description.abstract Бджолиний мед - один з складних природних продуктів, у складі якого виявлено більше чотирьохсот різних компонентів. Бджолиний мед - ні з чим не зрівняний за харчовим та цілющими властивостями продукт, це справжнє диво природи, її великодушний дарунок. Він вміщує більшість елементів таблиці Менделєєва, насичений амінокислотами і багатьма іншими біологічно активними сполуками, незмінний продукт харчування. Слід зазначити, що хімічний склад меду непостійний і залежить від виду медоносних рослин, з яких зібраний нектар; грунту, на якому вони виростають; погодних і кліматичних умов; часу, що пройшов від збору нектару до витягання меду із стільників; термінів зберігання меду. Проте основні групи речовин у складі меду постійні. ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject бджолиний мед ru
dc.subject еко-новинки ru
dc.subject сімейна ферма ru
dc.subject породи бджіл ru
dc.title Від меду до медового туризму ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу