Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Кривий, Владислав | |
dc.date.accessioned | 2021-06-09T11:34:12Z | |
dc.date.available | 2021-06-09T11:34:12Z | |
dc.date.issued | 2021-05-19 | |
dc.identifier.citation | Кривий В. Від меду до медового туризму. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених з нагоди Дня науки (м.Херсон, 19 травня 2021р.). Херсон, 2021. С. 96-97. | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6277 | |
dc.description.abstract | Бджолиний мед - один з складних природних продуктів, у складі якого виявлено більше чотирьохсот різних компонентів. Бджолиний мед - ні з чим не зрівняний за харчовим та цілющими властивостями продукт, це справжнє диво природи, її великодушний дарунок. Він вміщує більшість елементів таблиці Менделєєва, насичений амінокислотами і багатьма іншими біологічно активними сполуками, незмінний продукт харчування. Слід зазначити, що хімічний склад меду непостійний і залежить від виду медоносних рослин, з яких зібраний нектар; грунту, на якому вони виростають; погодних і кліматичних умов; часу, що пройшов від збору нектару до витягання меду із стільників; термінів зберігання меду. Проте основні групи речовин у складі меду постійні. | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | бджолиний мед | ru |
dc.subject | еко-новинки | ru |
dc.subject | сімейна ферма | ru |
dc.subject | породи бджіл | ru |
dc.title | Від меду до медового туризму | ru |
dc.type | Article | ru |