Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Левченко, Максим | |
dc.contributor.author | Проценко, С.В. | |
dc.date.accessioned | 2021-06-08T06:34:08Z | |
dc.date.available | 2021-06-08T06:34:08Z | |
dc.date.issued | 2020-03-25 | |
dc.identifier.citation | Проценко С. В., Левченко М.В. Особливості і значення теплової обробки зернових кормів. Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 75-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції (25-26 березня 2021 року, м. Київ). К.: НУБіП України, 2021. С. 252-254. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6222 | |
dc.description.abstract | В світовій практиці комбікормового виробництва існує багато методів і технологій обробітку зернової сировини з ціллю підвищення його поживності. Але серед перерахованих найбільш використовуваними і ефективними методами є: - пропарювання і плющення зерна; - піджарювання ячменю ( зі зволожуванням, пропарюванням або без нього); - вибух в кип’ячому шарі або пневмотрубі - отримання пластівців; - мікронізація - обробіток інфрачервоними променями зернових і зернобобових компонентів з послідуючим плющенням рифленими вальцями; - екструдування зернових, зернобобових, зерна і висівок разом; - сухе екструдування - одноразове або дворазове гранулювання очищеного цілого зерна з послідуючим подрібненням гранул; - експандування - кондиціювання під тиском. | ru |
dc.publisher | Національний університет біоресурсів і природокористування України | ru |
dc.subject | Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції | ru |
dc.title | Особливості і значення теплової обробки зернових кормів | ru |
dc.type | Article |